YDERLIGERE OPLYSNINGER
Schaeffler Corporate Website

Læs mere om Schaeffler på vores koncernwebsite: www.schaeffler.com.

 
Om virksomheden

Koncern

Schaeffler – en af verdens førende teknologivirksomheder

Schaeffler er en af verdens største familieejede teknologivirksomheder med mere end 87.900 ansatte. Virksomheden er repræsenteret med 170 lokationer i 50 lande og råder over et globalt netværk med produktion, forsknings- og udviklingsafdelinger samt salgsselskaber. Schaeffler, der i 2016 opnåede en omsætning på 13,3 milliarder euro, er en global udviklingspartner og leverandør med stabile og langvarige relationer til kunder og leverandører.

 
Shareholders of the Schaeffler Group

PARTNERE

Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann viderefører som medejer sammen med sin søn Georg F. W. Schaeffler livsværket efter sin mand Dr.-Ing. E. h. Georg Schaeffler, som dør i 1996.
Partnere

 
 
 
Executive Board

EXECUTIVE BOARD

Schaeffler Group ledes af Schaeffler AG’s direktion, der sammen med de regionale CEOs udgør Schaeffler Groups Executive Board.
Executive Board

 
 
 
Strategi

STRATEGI

Kravene til mobilitet er hastigt skiftende, og nye løsninger er derfor nødvendige. Schaefflers strategi ”Mobility for tomorrow” afstikker kursen for, at Schaeffler Group også i fremtiden opnår vedvarende positiv vækst.
Strategi

 
 
 
Supervisory board of Schaeffler AG

SUPERVISORY BOARD

Bestyrelsen i Schaeffler AG udpeger, rådgiver og overvåger direktionen. Den paritetisk sammensatte bestyrelse i Schaeffler AG består af 20 medlemmer – ti medarbejder- og ti arbejdsgiverrepræsentanter.
Supervisory board

 
 
 
Investor Relations

INVESTOR RELATIONS

Se Schaefflers regnskaber, præsentationer og informationer om det aktuelle regnskabsår samt dato for offentliggørelse af Schaefflers finansielle situation
Investor Relations

 
 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept