KONTAKT

Schaeffler Danmark ApS
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V

Tlf. +45 70 15 44 44

info.dk@schaeffler.com

GPS:

N 56° 10′ 4.8”
E 10° 9′ 38.1”
Google Maps

 

Om virksomheden

Schaeffler er med sine brands INA, LuK og FAG en af verdens førende producenter af lejer og lineærteknik samt en betydelig leverandør til automobilindustrien inden for præcisionskomponenter. Teknologikoncernen står for førsteklasses kvalitet og en udpræget innovationsevne. Schaeffler Group yder et vigtigt bidrag til fremtidens mobilitet med præcisionskomponenter og –systemer til motor-, gear- og chassisapplikationer samt til en bred vifte af applikationer inden for industrien. Med cirka 89.400 ansatte opnåede Schaeffler i 2016 en omsætning på 13,3 milliarder Euro og er et af de største familieejede industriforetagender i Europa. Schaeffler har et verdensomspændende netværk af produktionssteder, forsknings- og udviklingscentre, salgsselskaber og kursussteder på 170 lokaliteter i 50 lande.

I Danmark er Schaeffler repræsenteret gennem Schaeffler Danmark ApS, med hovedsæde i Aarhus, og salg af INA og FAG produkter til mere end 60 forskellige brancher i industrien. Som certificeret Schaeffler Technology Center kan vi tilbyde din virksomhed en optimal rådgivning samt innovative og individuelle løsninger af højeste kvalitet inden for lejer, lineære føringer eller overvågnings- og vedligeholdelsesprodukter.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept