Publikationer
 

Brochure | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
 

Teknisk produktinformation | 2017-02
Repair and Reconditioning of Rolling Bearings

 
 
KONTAKT
Jernbaneindustri

Service

Testfaciliteter til tog / validering

Schaeffler her i de senere år etableret sig som en central udviklingspartner, når det gælder lejeløsninger til gods- og passagertransport, højhastighedstog og lokomotiver.

 
 
 
 
 
Close

Schaeffler har sine egne akkrediterede testlaboratorier i Tyskland og Kina, og der udvides løbende. Målet er at forbedre sikkerheden i akselkasselejer i den daglige drift samt at minimere slitage og vedligeholdelsesomkostningerne. Den yderligere udvidelse af kapaciteten betyder, at der går mindre tid til godkendelse af lejerne. Kunder og slutkunder får dermed nytte af den reducerede "time to market".

 
 
 
Renovering af lejer

Der lægges stigende vægt på et produkts driftsomkostninger, især inden for jernbaneindustrien. Schaeffler tilbyder derfor professionel og rentabel renovering af lejer, uafhængigt af lejeproducent og certificeret af Deutsche Bahn AG. Dette giver mulighed for 100 % performance med et renoveret leje, til en langt billigere pris end med et nyt leje.

 
 
 
 
 
Close
 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept