Publikationer
 

Teknisk produktinformation | 2010-07
Products for railway applications

 
 

Brochure | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
KONTAKT
Produktprogram

Mekatronik

FAG generator til akselkasser
 
 
 
 
 
Close
 
 
Condition monitoringsystem til jernbaneapplikationer
 
Funktionsmåde
 

Schaefflers condition monitoringsystem til jernbaneapplikationer er primært udviklet til lokomotiver, trækkraftsenheder og passagerkøretøjer. Systemet bliver basis for en række omfattende løsninger, der skal sikre, at forskellige komponenter som akselkasselejer, hjul og motor virker, som de skal. Det kan tilpasses alle typer passagertransport og har en skalerbarhed på op til tre akser pr. bogie. Kommunikationen sker via togets infrastruktur. Schaefflers condition monitoringsystem øger sikkerhed, rådighedsfaktor og optimerer vedligeholdelsen og bidrager til en rentabel drift.

FAG sensorkit
 

FAG's sensorkit har i mange år været anvendt verden over til måling af akselkasselejernes driftsdata. Sensorkittet er optimeret til anvendelse på FAG TAROL lejer og detekterer hastigheder på op til 2.500 omdrejninger i minuttet. Der kan integreres to uafhængige temperatursensorer til målingen. Der er desuden mulighed for accelerationsmåling i radial og aksial retning. FAG's sensorkit arbejder uden slitage og opfylder kravene til øget EMC- og overspændingsbeskyttelse.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept