Publikationer
 

Teknisk produktinformation | 2010-07
Products for railway applications

 
 

Brochure | 2010-09
FAG TAROL Axlebox Bearings
A wide range of variants – the right solution for every application

 
KONTAKT
Produktprogram

Akselkasselejer til godsvogne

Akselkasselejer - lejehusmoduler

Inden for godstransporten findes der en lang række specialvogne, fx til transport af malm og kul, tankvogne, vogne til biltransport, kølevogne samt vogne til stykgods. Her anvendes FAG akselkasselejer WJ/WJP eller koniske FAG TAROL rullelejer, alt afhængig af jernbaneoperatør og område. TAROL lejer i tommemål er påbudt inden for AASR (Association of American Railroads). Her anvendes ofte adaptere i stedet for lukkede lejehuse, og derfor skal som minimum lejets yderringe være af indsætningsstål for at undgå brudskader. EN12080 og EN12082 gælder for akselkasselejer til godstransport inden for EU. Når det gælder anvendelse inden for AAR's retsområde, følger tilladelsen efter gældende AAR regulativ; i andre tilfælde gælder regionale regler.

Valg af aksekasselejernes størrelse og udførelse sker efter regionale krav og selve applikationen. I bogien på godsvogne, der kører på Deutsche Bahn's jernbanenet, anvendes der ofte cylindriske FAG rullelejer WJ/WJP 130x240 sammen med Y25 lejehuse.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept