KONTAKT
Product range

Plain bearings

De nye INA metal-polymer glidelejer giver mulighed for rentable løsninger og kosteffektive applikationer i automobilindustrien og i industrien generelt set. De er velegnede ved oscillerende bevægelser og har en længere levetid end glidelejer af standardmateriale. Desuden er de nye glidelejer blyfri og dermed miljøvenlige.

Takket være de forskellige innovative materialer fås glidelejer i mange forskellige udgaver. Således fås vedligeholdelsesfrie glidelejer, og glidelejer med minimal vedligeholdelse, under betegnelsen E40 og E50.

De er i princippet ens i strukturen: Et porøst sinterbronzelag, imprægneret med en speciel kunststofblanding, på et glidelejemateriale af enten stål eller bronze. Faste smøremidler producerer en smørefilm mellem glidefladerne, der sørger for støjsvag drift med konstant lave friktionsværdier i hele levetiden. Glidelejerne kan anvendes i vand og lignende medier takket være materialets store modstandsdygtighed over for fugt. Materialets fremragende deformationsegenskaber gør det ydermere muligt at skræddersy komponenter til forskellige bevægelser, så som rotative, lineære og oscillerende.

Kunden kan således vælge et produkt med optimale materialeegenskaber til enhver applikation.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept