Brancher & Anvendelsesmuligheder

Tre stærke varemærker til Automotive og Industrial

Schaeffler Group er med deres tre anerkendte varemærker leverandør til den almindelige industri og automobilindustrien.

Med 60 procent af vores omsætning er automobilindustrien (Automotive) vores største branchesegment. På det område er vi en stærk samarbejdspartner med mange års erfaring og viden om præcisionskomponenter til motorer, gear og transmission til person- og lastbiler, og vi leverer til en lang række anerkendte bilproducenter og underleverandører.

Inden for den almindelige industri (Industrial) kan vi tilbyde mere end 40.000 katalogprodukter fra vores varemærker INA og FAG – et særdeles bredt produktsortiment. Hermed dækker vi omkring 60 forskellige industrisegmenter inden for branchen. Vores kompetencer inden for produktion samt knowhow på områder som megatronic, materialer og smøremidler gør os til en anerkendt og pålidelig partner over hele verden.

Vores branchesegment Aerospace er repræsenteret gennem vores varemærker FAG og Barden. Vi producerer her speciallejer til luft- og rumfartsindustrien. Stort set alle moderne passagerfly anvender lejeteknologi fra FAG. Desuden er vi udviklingspartner og leverandør til verdens førende producenter af helikoptere.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept