Industrial Aftermarket

Industrisegmenter

Schaeffler Industrial Aftermarket er ansvarlig for al forretning inden for reservedele og serviceprodukter til slutkunder samt forhandlere inden for alle centrale industrisegmenter.

Med innovative løsninger, produkter og services rundt om lejer samt konsekvent anvendelse af total cost of ownership-filosofien kan vi tilbyde et omfattende portefølje. Vores mål er at hjælpe kunden med at reducere vedligeholdelsesomkostninger, optimere produktionsanlægget og undgå ikke planlagte maskinstop. Schaeffler har servicecentre placeret over hele kloden. Det giver os mulighed for at forsyne vores kunder med produkter, services og kurser - hurtigt og professionelt. Alle servicemedarbejdere skal igennem et omfattende undersvisningsforløb. På den måde sikrer vi, at vores services lever op til de samme standarder over hele verden.

Da enhver forespørgsel eller opgave er forskellig, tilbyder Industrial Aftermarket kundespecikke løsninger. Med erfarne medarbejdere, veludviklede og stærke produkter og services, et globalt netværk af stærke partnere får vores kunder førsteklasses kvalitet, tilgængelighed over hele verden og stor knowhow fra én leverandør.

De høje krav til kvalitet er et resultat af mange års erfaring med produktion af lejer. Produktionen og tilvejebringelsen af samtlige produkter og services er gennemtestet i praksis og sikret gennem et kvalitetsmanagementstystem, som er certificeret efter ISO 9001:2008.

 
   
Stål   Råstofudvinding & -forarbejdning   Papirindustri
         
   
Olie & gas   Kraftværker   Vindkraft
         

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept