KONTAKT

INA-FAG Technical Training Centre

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Tyskland

Tlf. +49 9522 71 503
Fax +49 9522 71 511

Schulungszentrum
 
KURSER
 
Industrial Services

Kurser

INA-/FAG-Technical Training Centre
Hvem er vi – opgaver og mål

At forstå lejer og lineærføringer som uundværlige komponenter i adskillelige applikationer, forudsætter den nødvendige forståelse for denne type maskindele. Med Schaefflers kurser guides man gennem det komplette produktsortiment. Man begynder med produktkendskab og har mulighed for at avancere til emner som montage og demontage af lejer med de mest optimale værktøjer samt tilstandsovervågning af lejringer, fortrinsvist ved hjælp af støj-, svingnings og momentmåling.

 

Vores kursustilbud dækker informations- og vidensbehov for medarbejdere i diverse funktioner i en virksomhed. Derfor er det let at finde et passende kursus, hvad enten man er konstruktør, montør eller vedligeholdelsesansvarlig, lige så vel som der findes tilbud til medarbejdere i salgsorganisationen.

INA-/FAG-Technical Training Centre tilbyder og sammensætter diverse undervisningsforløb og kurser, for at udvikle kompetencer om lejeteknik hos vores kunder inden for områderne OEM og MRO. Det er vores mål, i samarbejde med kunden, at vejlede i "teknisk kompetent øjenhøjde" og i sidste ende at opretholde og øge fordelene for vores kunder med viden og lejer.

Med Schaefflers kurser gøres en indsats i forhold til dette. Sammenhængende læringsprocesser, i kombination med de relevante metoder sørger for, at kursisten kan dykke ned og fordybe sig i lejeverdenen. Sammen med uddannede maskiningeniører og teknikere - også inden for didaktik og metode er der ikke noget til hinder for effektiv læring.

Vi tilbyder vores kurser i egne rammer over hele verden. Men vi underviser også jeres medarbejdere hos jer.

Vi lægger stor vægt på de tilbagemeldinger med ideer og input, vi får fra vores kursister. Certificering af INA-/FAG-Technical Training Centre efter ISO 9001:2008 understreger vores konstante stræben efter at forbedre kvaliteten.

Vores standard kursus er i de fleste tilfælde tilstrækkeligt for få den nødvendige viden om lejer til det daglige arbejde. Alligevel kan der opstå en situation, hvor man mangler noget viden på et bestemt område og således har brug for et mere avanceret kursus. Ved specialbehov sammensætter vi sammen med kunden individuelle kurser.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept