KONTAKT
 
Industrial Services

Services

Schaeffler tilbyder - uafhængig af lejeproducent - en række serviceprodukter, som passer til hele lejets livscyklus. lige fra montage, over vedligeholdelse til renovering af lejer. Schaefflers eksperter er med i hele driftsperioden og yder service vedrørende tilstandsovervågning og korrigerende vedligeholdelse. Til virksomheder, der ønsker at opbygge kendskab til lejer og tilstandsovervågning internt i deres firma, tilbyder Schaeffler kurser og rådgivning. Kunder profiterer her af kompetencer fra en af de førende lejeproducenter.

Montage og demontage

Eksperterne fra Schaefflers Industrial Services tilbyder montageservice af lejer på tværs af brancher. Vi har dybdegående kendskab til og stor erfaring inden for alle brancher. Vores montører fra Industrial Services er specialuddannede fagfolk, der kan yde kompent, hurtig og pålidelig assistance inden for kort tid over hele verden.

Smøring

I mere end halvdelen af alle tilfælde er mangelfuld smøring årsag til, at lejer havarerer for tidligt og derved fører til ikke planlagte maskinstop. Ved at benytte den fedttype, der passer præcis til anvendelsessituationen i rette mængde og med rette interval, kan levetiden forlænges betydeligt på roterende maskindele.

Tilstandsovervågning

En fejlfri og optimeret drift af komplekse maskiner og anlæg kan opnås gennem tilstandsbaseret vedligeholdelse. Schaeffler foretrækker hertil frekvensanalyse, og derudover vurderes på andre parametre, og der indsættes i nogle tilfælde andre metoder som eksempelvis endoskopi. Vores metode giver mulighed for at identificere begyndende skader på maskiner på et meget tidligt stadie. Eksempelvis kan beskadigede dele udskiftes under planlagte maskinstop. Ikke planlagte maskinstop undgås. Aft efter maskinanlæggets type og dets funktion i produktionsprocessen vil tilstandsovervågningen enten bestå af kontinuerlig overvågning (online) eller regelmæssig overvågning (offlline).

Korrigerende vedligeholdelse

Når man har konstateret, at der er problemer med et maskinanlæg, skal fejlen hurtigst muligt rettes. To af de hyppigst forekommende problemer - ubalance i eksempelvis pumper og ventilatorer samt maskindele, der er oprettet forkert i forhold til hinanden - kan korrigeres af vores eksperter.

Renovering af lejer

Mange lejer udskiftes under reparationsarbejde, selvom lejets kapacitetsgrænse ikke er nået. Her kan renovering af lejer være et økonomisk fordelagtigt alternativ.

Consulting, TCO

Schaefflers eksperter tilbyder komplet rådgivning om vedligeholdelse og yder et værdifuldt bidrag til procesoptimering og reduktion af Total Cost of Ownership (TCO). I denne proces belyses tekniske problemstillinger med henblik på kvantificerbare kundefordele. Det omfatter produktions- og vedligeholdelsesprocesser, maskiner og anlæg samt kundens målsætninger. Derfor gennemfører Schaeffler omfattende anlyser på stedet, og identificerer i den sammenhæng potentialet i forhold til tekniske forbedringer samt optimering af maskinanlæg.
I samarbejde med kunden udarbejdes på den måde individuelle løsninger, som passer til den enkelte situation. Det er målet at integrere de enkelte løsninger i et overordnet koncept og så omsætte det gradvist. Herigennem opstår et tillidsfuldt og langsigtet samarbejde, hvilket bidrager væsentlig til reduktion af TCO.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept