YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Vedligeholdelsesprodukter
KONTAKT
 
Industrial Services

Produkter

Montage og demontage

Vores produktsortiment omfatter værktøjer til mekanisk, hydraulisk og termisk montage og demontage af lejer.
Mekaniske værktøjer anvendes typisk ved mindre lejer. Mellemstore og store lejer monteres og demonteres som oftest ved hjælp af hydraulisk og termisk værktøj. Måleapparater og andre hjælpemidler (eksempelis transportværktøj eller handsker) runder programmet af.

Vedligeholdelsesprodukter: Montage og demontage

 
 

Smøring

Lejefedtet Arcanol giver de bedste forudsætninger for en sikker, holdbar og økonomisk lejring. Denne type fedt er udviklet med det formål at opnå et gunstigt løbsforhold i lejerne, og bidrager dermed til, at lejerne ikke havarerer for tidligt. Arcanol programmet er sammensat således, at stort set alle anvendelsesområder er dækket ind. Ud over standardfedter omfatter det også specialfedter. Smøreapparater runder programmet af. De sørger for regelmæssig eftersmøring og sikrer dermed en længere lejelevetid.

Vedligeholdelsesprodukter: Smøring

 
 

Opretning

Vores produkter bruges til at oprette remskiver og teste remspændinger. Opretning af remskiver og kædehjul er med til at reducere slid og energitab på lejer og tætninger. Der opstår mindre varme, maskinernes levetid og driftssikkerhed øges. En korrekt remspænding er en vigtig forudsætning for et remtræks maksimale levetid. Derudover slides drivkomponenterne mindre, energiforbruget reduceres, og effektiviteten stiger.

Vedligeholdelsesprodukter: Opretning

 
 

Tilstandsovervågning

Tilstandsovervågning er med til at sikre en stor tilgængelighed samt en lang levetid i maskiner og anlæg. FAG-produkter gør det muligt at planlægge vedligeholdelse og reducere omkostninger. Sortimentet indeholder eksempelvis temperaturmåler og lytteudstyr, som gør det muligt at kontrollere driftstilstanden. Derudover er målesystemer, der kan overvåge svingninger, drejningsmomenter og smøremidler, en vigtig del af sortimentet.

Vedligeholdelsesprodukter: Tilstandsovervågning

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept