Aftermarket

Industrial Aftermarket

Schaeffler Industrial Aftermarket er ansvarlig for al forretning inden for reservedele og serviceprodukter til slutkunder samt forhandlere inden for alle centrale industrisegmenter. Vores mål er at være en pålidelig leverandør til vores kunder med førsteklasses produkter, tekniske løsninger samt services. Schaefflers stærke kompetencer inden for produktudvikling, vores internationale salgs- og serviceorganistion samt vores verdensomspændende produktions- og logistiksamarbejde er med til at sikre os succes.

Vores markeder og produkter

Vores stærke varemærker INA og FAG står for førsteklasses kvalitet, for vores førende position i forhold til teknologi samt for vores stærke produktprogram i Industrial Aftermarket. Dette indeholder mere end 40.000 katalogprodukter, og afdækker dermed applikationer til omkring 60 forskellige brancher inden for industrien og er med sin bredde unik på verdensplan.
Derudover indeholder vores omfattende produktprogram også specialtyper samt komplementære produkter. Systemløsninger eksempelvis til tilstandsovervågning, en lang række værktøjer til vedligeholdelse, montageservices samt reparation af lejer fuldender vores produktsortiment.

Vores kunder

Vi er en kompetent samarbejdspartner for vores kunder inden for alle industrisegmenter med vores store knowhow om produkter, applikationer og processer - med hurtig tilgængelighed til vores kvalitetsprodukter samt vores tilstedeværelse over hele verden. Vores innovative løsninger er med til at styrke og opretholde vores kunders konkurrenceevne. Vi reducerer drift- og vedligeholdelsesomkostninger for vores kunder, idet vi konsekvent arbejder ud fra vores total cost of ownership-filosofi (TCO).

Vores medarbejdere

Medarbejderne i Industrial Aftermarket danner tilsammen et verdensomspændende Schaeffler netværk af eksperter, og de ser dem selv som en serviceudbyder og pålidelig samarbejdspartner for vores kunder. Vores kunder samarbejder med faste kontaktpersoner og profiterer samtidig af en verdenskoncern med en bred og dybdegående knowhow. For kontinuerligt at være i stand til at højne kvaliteten i vores ekspertnetværk, skal vores medarbejdere deltage i løbende uddannelsesprogrammer.

 
 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept