YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Rod ends
KONTAKT OS

Send mig venligst et tilbud

Produktforespørgsel pr. e-mail

 
Glidelejer

Glidelejer - specialløsninger

Specialløsninger til applikationer med større tekniske krav

I tæt samarbejde med vores kunder fra mere end 60 forskellige brancher i industrien udvikler vi hele tiden nye løsninger, som vi efterfølgende kan tilbyde som katalogprodukter. Ofte er der tale om montageklare komponenter eller komplette enheder.

 
Download
 
 
 
 
Close

Den omgivende konstruktion tages med i overvejelserne, således at dyre ændringer i tilslutningskonstruktionen kan undgås, og den samlede løsning bliver kosteffektiv for kunden.

 
 
 

En bred vifte af Schaefflers tekniske ekspertise indgår i udviklingen af specialløsninger, eksempelvis:

Materialer og overflader
Hvis glidelejer skal anvendes i korrosive medier, arbejder vi med specielle materialer og vores egne coatings, som fx Corrotect®.

Tætninger
Vores glidelejer fås med RS-/TS-tætninger til meget forurenede omgivelser.

Tilstandsovervågning
Tilstandsovervågning er en pålidelig metode til på et tidligt tidspunkt at opdage skader på anlæg og dermed undgå ikke-planlagte driftsstop. Vi hjælper gerne med at finde den mest optimale løsning til anlæg og maskiner. Vi kan desuden tilbyde fjernovervågning fra vores autoriserede teleservice-center.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept