YDERLIGERE INFORMATIONER

Online katalog medias

Doseringsanlæg
KONTAKT
 
Smøreapparater

Doseringsanlæg

Fedtsprøjter

Fedtsprøjterne har en 4-cifret digital måler, der viser smøremiddelmængden i gram. Det er muligt at indstille smøremidlets aktuelle vægt.

 
 

Servicepumper til vindmøller

Disse servicepumper egner sig især til eftersmøring af lejer i vindmøller. De består af et stabilt stativ på hjul, en elektrisk drevet fedtpumpe, en holder til fedtbeholderen samt en fedtsprøjte med en 4 m lang slange.

Stativet er forsynet med en krog, hvilket gør det let at få servicepumpen op i nacellen. Udstyret kan flyttes rundt i nacellen, da det er forsynet med hjul, hvoraf det ene kan låses. Servicepumpen kan anvendes ved temperaturer fra +10 °C bis +40 °C. Arcanol fedt LOAD400, LOAD460 og MULTITOP i 12,5 kg spande kan anvendes til påfyldning.

 
 

Fedtdoseringsapparater

ARCA-PUMP fedtdoseringsapparater anvendes til dosering af fedt til rulningslejer. Doseringsområdet ligger mellem 10 cm3 og 133 cm3 pr. slag. Hvis der er behov for større fedtmængder, skal doseringen blot gentages det nødvendige antal gange. Fedtet pumpes direkte fra fedtbeholderen (25 kg eller 180 kg) igennem en doseringsenhed til smørestedet ved hjælp af en pneumatisk dreven, dobbeltvirkende stempelpumpe.

Fedtdoseringsapparatet består af:

  • et dæksel
  • en stempelpumpe
  • en doseringsventil
  • en forbindelsesslange og sugestuds
  • en slange, længde 2,5 m
  • en fedtpistol
 
 

Fadpumper

ARCA-PUMP-BARREL fadpumper er trykluftdrevne og egner sig til at lede store fedtmængder med højt tryk over lange distancer. Fadpumper kan enten anvendes som trykpumper til enkeltstående smøreanlæg eller som forsyningspumpe til centralsmøreanlæg.

Der fås følgende tilbehør til fadpumperne: låg (støvdæksel), følgeplade, højtryksslange og fedtsprøjter.

 
 

Fedtpumpe og højtryksslange

Fedtpumpen kan anvendes til manuel eftersmøring af rulningslejer ved hjælp af smørenipler.

Beholderen på fedtpumpen kan fyldes med 500 g fedt i løs vægt eller med en 400 g patron. Patronen skal være i henhold til DIN 1284 (diameter 53,5 mm , længde 235 mm).

Fedtpumpen sluttes til smøreniplen med en højtryksslange. Højtryksslangen skal bestilles separat. Tilslutningsgevind er G1/8. Højtryksslangen har en hydraulisk kobling for tilslutning af smørenippel i henhold til DIN 71412.

Alternativt kan højtryksslangen være forsynet med en kobling til cylindriske smørenipler i henhold til DIN 3404.

Det er muligt at tilslutte trykslanger med koblinger til andre typer smørenipler i henhold til DIN 3404 eller andre mundstykker. Disse dele kan købes i de fleste specialforretninger.