SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET

Har du spørgsmål til vores LuK Aftermarket Service? Søger du en bestemt kobling til dit køretøj? Klik her, hvis du vil vide mere om LuK Aftermarket Service:

www.schaeffler-aftermarket.de

 
REPXPERT ONLINE PORTAL
REPXPERT ONLINE PORTAL
 
Aftermarket

Automotive Aftermarket

Divisionen Aftermarket i Schaeffler Automotive er ansvarlig for forretningsområdet Automotive Aftermarket over hele verden. Produktsortimentet er repræsenteret af de tre varemærker LuK, INA og FAG og kan tilbyde 20.000 forskellige produkter til personbiler, lastbiler og traktorer. OEM reservedele dækker over applikationer til koblingssystemer, motorer, gear og understel.

LuK-sortimentet indeholder et komplet program inden for koblinger og systemløsninger, eksempelvis LuK RepSet®, dobbelte svinghjul, koblingssystemer samt vakuum- og oliepumper til servostyring.

Motor- og geardele fra varemærket INA til personbiler, erhvervskøretøjer og busser udvider sortimentet. Ud over de enkelte komponenter til remtræk fås der også stramrulle-sæt og kit til personbiler og transportere. Ventilløftere samt vippe- og slæbearme runder INAs sortiment af reservedele til personbiler og transportere af, sammen med et stort antal gearkomponenter, som desuden fås til lastvogne og busser.

Divisionen Aftermarket i Schaeffler Automotive distribuerer et omfattende FAG-sortiment inden for komponenter til understellet i køretøjer. I kategorien af tunge erhvervskøretøjer fås hjullejer, hjulsæt samt tætninger og tætnings-kit. Til personbiler og transportere fås et komplet sortiment indenfor hjullejesæt, eksempelvis det nyudviklede hjulleje-reservedelssæt WheelPro.

Dertil tilbyder specialisterne hos Aftermarket omfattende service til kunder inden for automobilindustrien samt bilværksteder: Eksempelvis det opdaterede online katalog til LuK-transmissioner, INA-motor- og geardele samt FAG-applikationer til understellet, som gør det let og bekvemt at søge efter reservedele til køretøjer. Derudover opstod under ledelsen i Aftermarket i Schaeffler Automotive den europæiske kommmunikationsplatform TecDoc, der samler og forener omfattende informationer fra ca. 140 producenter og leverandører af diverse komponenter. Dertil findes den onlinebaserede vidensportal RepXpert, hvor værksteder kan søge væsentlige informationer til deres daglige arbejde: blandt andet et komplet reservedelskatalog, montagevejledninger samt vedligeholdelsesplaner til en lang række køretøjer.

Som en af verdens førende organisationer inden for Aftermarket har Schaeffler Automotive sat sig det mål, kontinuerligt at videreudvikle produkter og services - i samarbejde med kunden.

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept