Beskyttelse af persondata

Politik vedrørende persondata og datasikkerhed

Vi glæder os over din interesse for vort selskab og vores produkter. Vi lægger stor vægt på at beskytte dit privatliv, når du benytter dig af vores online-tilbud. Ved indhentelse og behandling af personlige data følger vi reglerne i persondataloven og de dertil knyttede administrative forskrifter.

Cookies på Schaeffler Danmark ApS’ hjemmeside

Når du besøger vores website, gemmer vores webservere navnet på din internet udbyder, IP-adressen, det website du besøger os fra, de sider du besøger hos os samt dato for og besøgets varighed. IP-adressen anvendes kun i det omfang, det er nødvendigt af tekniske årsager, og den forkortes til statistikformål og anvendes kun i anonymiseret form. Indsamlede data er ikke forbundet med persondata. Vi anvender cookies for at registrere den besøgendes interesseområder og således forbedre vores indhold. Brugere af vores website forbliver anonyme. Personlige data gemmes kun, hvis du har selv har indtastet oplysningerne på vores online tjenester.

Bemærk venligst følgende om brugen af Google Analytics:

Dette website anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google. Inc. (”Google”). Google Analytics anvender „cookies“, som er tekstfiler, der gemmes på din computer med det formål at analysere, hvordan besøgende anvender websitet. De indsamlede data overføres sædvanligvis til en server hos Google i USA.

I tilfælde af aktivering af 'skjult IP-adresse' på dette website, bliver din IP-adresse inden for EU's medlemslande og andre lande, der har økonomiske og handelsmæssige forbindelser med EU, først afkortet af Google. Kun undtagelsesvis vil hele IP-adressen blive sendt videre til en Google-server i USA, hvorefter den afkortes der. Google bruger - på foranledning af websitets ejer - disse oplysninger til en analyse af dit brug af websitet, til at sammenstille rapporter om de generelle hjemmesideaktiviteter, samt skaffe oplysninger om andre relevante tjenester i forbindelse med brugen af webstitet og internettet

Google vil ikke kombinere din IP-adresse med andre data hos Google. Du kan indstille din browser således, at du afviser lagring af cookies. Vi gør dog opmærksom på, at du så muligvis ikke kan gøre brug af alle hjemmesidens funktioner. Derudover kan du også forhindre, at de lagrede cookies indsamler oplysninger om din brug af hjemmesiden (blandt andet din IP-adresse) og sender dem til Google til videre bearbejdning. Download og installer den dertil egnede browser-plug-in i nedenstående link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)

Du kan forhindre brugen af Google Analytics ved at klikke på følgende link (Deaktiver Google Analytics). Der sættes en opt-out cookie på din computer, der forhindrer, at der indsamles data, når du besøger dette website.

Yderligere oplysninger om servicevilkår og datasikkerhed finder du på http://www.google.dk/analytics/terms/dk.html eller på https://www.google.dk/intl/da/policies/. Bemærk venligst, at Google Analytics koden på dette website er udvidet med ”anynymizelp” for at sikre en anonymiseret indsamling af IP adresser (såkaldt IP-masking).

Indhentelse og behandling af personlige data

Når du besøger vores hjemmesider, indsamles visse oplysninger. Du kan læse nærmere herom i de Generelle betingelser for brug af Schaefflers hjemmeside. Personlige data gemmes kun, hvis du frivilligt oplyser disse i forbindelse med de tilbudte online tjenester.

Brug og videreformidling af personlige data, øremærkning og valgmuligheder

Vi benytter de tekniske data til administration af hjemmesiden. Dine personlige data anvender vi til at notere os dine interesseområder og til registrering i vort kundearkiv, til at udsende information om nye produkter eller rundspørger angående produkterne til eksisterende kunder samt til interne marketingopgaver i nødvendigt omfang. Det er frivilligt at modtage sådanne udsendelser. Såfremt du ikke er indforstået hermed, kan du til enhver tid afmelde din deltagelse. Dette gøres ved at kontakte os på adressen nedenfor eller følge vejledningen i de e-mails du modtager, hvorefter dine data spærres. Vores medarbejdere har tavshedspligt med hensyn til persondata.

Sikkerhed

Schaeffler Danmark ApS benytter tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de personlige data, vi anvender mod tilfældig eller forsætlig ødelæggelse, manipulation eller tab og mod at uberettigede personer får adgang til dataene. Disse sikkerhedsforanstaltninger opdateres løbende i henhold til de nyeste tekniske muligheder. Vores hjemmesider kan indeholde links til andre udbydere; vores politik med hensyn til datasikkerhed gælder ikke for sådanne hjemmesider.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du har også ret til at få rettet forkerte oplysninger og til at blokere eller slette personoplysninger, hvis dette ikke er i modstrid med en juridisk pligt til opbevaring af data. Spørgsmål om datasikkerhed kan rettes til:

Ansvarlig for datasikkerhed:
Schaeffler AG
Industriestraße 1-3
91074 Herzogenaurach
Tyskland
Datenschutz@schaeffler.com

 

Hos Schaeffler anvender vi cookies for at gøre vores website mere brugervenlig for dig. Ved at bruge websitet, accepterer du brugen af cookies.Yderligere oplysninger

Accept