Beskyttelse af persondata

Politik vedrørende persondata og datasikkerhed

Vi glæder os over din interesse for vort selskab og vores produkter. Vi lægger stor vægt på at beskytte dit privatliv, når du benytter dig af vores online-tilbud. Ved indhentelse og behandling af personlige data følger vi reglerne i persondataloven og de dertil knyttede administrative forskrifter.

Cookies på Schaeffler Danmark ApS’ hjemmeside

Ved besøg på hjemmesiden registreres din IP-adresse, dit brugernavn og browsertype. Hvis du besøger hjemmesiden via et link fra en anden hjemmeside, registreres navnet på denne hjemmeside også. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til andre. Oplysningerne anvendes alene i forbindelse med den tekniske afvikling af driften af hjemmesiden og til udarbejdelse af statistik, som kan anvendes til at forbedre hjemmesidens opbygning og indhold.

Hjemmesiden anvender cookies, som placeres på din computer. En cookie identificerer din computer overfor hjemmesiden, hvorved der kan lagres oplysninger om, hvordan besøgende anvender hjemmesiden. Oplysningerne anvendes alene til at optimere opsætningen af hjemmesiden for dig ved senere besøg og brug af hjemmesiden. Oplysningerne behandles og opbevares fortroligt og videregives ikke til andre. Oplysningerne bruges ikke i markedsføringsøjemed.

Såfremt du ikke ønsker cookies lagret på din computer, kan du fravælge denne mulighed i egenskaberne til din browser (Microsoft Internet Explorer, Netscape Navigator mv.). Her kan du endvidere slette cookies, som allerede er placeret på din computer.

Indhentelse og behandling af personlige data

Når du besøger vores hjemmesider, indsamles visse oplysninger. Du kan læse nærmere herom i de Generelle betingelser for brug af Schaefflers hjemmeside. Personlige data gemmes kun, hvis du frivilligt oplyser disse i forbindelse med de tilbudte online tjenester.

Brug og videreformidling af personlige data, øremærkning og valgmuligheder

Vi benytter de tekniske data til administration af hjemmesiden. Dine personlige data anvender vi til at notere os dine interesseområder og til registrering i vort kundearkiv, til at udsende information om nye produkter eller rundspørger angående produkterne til eksisterende kunder samt til interne marketingopgaver i nødvendigt omfang. Det er frivilligt at modtage sådanne udsendelser. Såfremt du ikke er indforstået hermed, kan du til enhver tid afmelde din deltagelse. Dette gøres ved at kontakte os på adressen nedenfor eller følge vejledningen i de e-mails du modtager, hvorefter dine data spærres. Vores medarbejdere har tavshedspligt med hensyn til persondata.

Sikkerhed

Schaeffler Danmark ApS benytter tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de personlige data, vi anvender mod tilfældig eller forsætlig ødelæggelse, manipulation eller tab og mod at uberettigede personer får adgang til dataene. Disse sikkerhedsforanstaltninger opdateres løbende i henhold til de nyeste tekniske muligheder. Vores hjemmesider kan indeholde links til andre udbydere; vores politik med hensyn til datasikkerhed gælder ikke for sådanne hjemmesider.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personlige data, eller hvis du har forslag eller reklamationer eller søger yderligere oplysninger, bedes du henvende dig til selskabet eller til den ansvarlige for datasikkerhed.

Ved henvendelse oplyser Schaeffler Danmark ApS dig gerne om, hvilke af dine personlige data, der opbevares af os. Kontaktadressen er:

Brian Dumont Hansen
Ansvarlig for persondata og datasikkerhed
Schaeffler Danmark ApS
Jens Baggesens Vej 90P
Tlf. 7015 4444
info.dk@schaeffler.com